Douchecabine verhuur

U wilt thuis op elk gewenst moment kunnen douchen. Dat kan met de mobiele douche van OveralDouchen! Ook tijdens de verbouwing van uw badkamer, in geval van calamiteit of ziekte. U moet er toch niet aan denken dat u met uw kinderen naar uw buren of de sportschool moet, om daar te douchen? Of een traplift installeren om bij de badkamer te komen.

Meer informatie

overaldouchenwater

Snel bij u thuisbezorgd

overaldouchenwater

Vrijwel overal in huis te plaatsen

overaldouchenwater

Solide douchecabines


Vraag hier eenvoudig een prijsopgave aan!

Wij voorzien u graag snel van een mobiele douchecabine! Zodat u zich tijdens de badkamerverbouwing, om de hygiëne van u en uw kinderen, geen zorgen hoeft te maken.
Zie hier ons assortiment van mobiele douchecabines.

Wanneer u ons voorziet van zo veel mogelijk informatie dan kunnen wij u zeer snel een offerte mailen.
Doorloop de onderstaande stappen.


Offerte aanvraag

Verbouwing/oorzaak

Niet douchen door een tijdelijke verbouwing?

Bootstrap Image Preview

Aansluiten

Aan de hand van foto's kunnen wij vaak beoordelen wat er mogelijk is.

Bootstrap Image Preview

Plaatsen

Wat is de meest geschikte locatie om de douchecabine te plaatsen?

Bootstrap Image Preview

Video blog'sDouchecabine bij 3FM

Douchen in de tijdelijke mobiele nooddouchecabine van OveralDouchen. Tijdens de recordpoging van, 3FM DJ, Giel Beelen moet hij zo lang mogelijk zonder slaap de ether vullen met zijn stemgeluid en muzikale traktaties. Elk uur spaart Giel 5 minuten tijd om die later te kunnen gebruiken voor een toiletbezoek of een slaapje (max 3 uur). Na 30 uur begint het te ruiken in de studio en hier heeft de tijdelijke mobiele nooddouchecabine een welkom effect op !

Beoordeling

 

Logo feedback company

 

Bekijk alle referenties

Ons team!

Het overaldouchen.nl team staat voor kwaliteit, vakkennis, hard werken en natuurlijk veel gezelligheid. Door de Populariteit van overaldouchen.nl zijn wij op het moment op zoek naar nieuwe werknemers die ons team kunnen versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan nu onze vacatures.

Versterk jij ons team?

over ons
Ik ben de persoon

Onze Zorgdouche®!

Tijdens een blessure, revalidatie, ongeval of ziekte thuis blijven douchen? Dat kan met een douche van zorgdouche.nl®. Wij hebben stand-alone douchecabines die op meerdere plekken in huis geplaatst kunnen worden. Ga naar onze site voor een vrijblijvende offerte en meer informatie.
Bekijk de website