Referenties

Enkele reviews van tevreden klanten bij Overaldouchen.nl
 

Bekijk ook onze referenties op Facebook en onze Feedback Company via onderstaande links.
 
 

Hans Langezaal - Ijsselstein

Hallo Dirk-Jan, De badkamer is mooi geworden (www.mooiebadkamer.nl) en het douchen in onze nieuwe "cabine" bevalt uitstekend.

Lees meer...

Familie van Ee - Loenen

We zaten met de hele familie met "'de handen in het haar"' onze vader van 79 jaar jong kwam naar een zeer zware darm operatie thuis.

Lees meer...

Familie v/d Engel - Heelsum

Oké. De badkamer verbouwen....Wij zagen enorm op tegen het doucheloze leven, maar op internet vond ik naast alle douchecabines voor buiten ook deze oplossing.

Lees meer...

Familie Kerkhof - Hoevelaken

Wat een uitkomst!! Wij kregen pijn in ons buik bij de gedachten om twee weken, met twee kleine kinderen die gemiddeld twee keer per dag douchen bij vrienden aan te kloppen tijdens de verbouwing van onze badkamer, totdat de mobile douche werd geplaatst........ 

Lees meer...

Familie van Arkel - Tiel

Onze douche verbouwt duurde twee weken dankzij de mobiele douche van overaldouche hebben we gewoon in de schuur kunnen douchen. 

Lees meer...

Onze Zorgdouche®!

Tijdens een blessure, revalidatie, ongeval of ziekte thuis blijven douchen? Dat kan met een douche van zorgdouche.nl®. Wij hebben stand-alone douchecabines die op meerdere plekken in huis geplaatst kunnen worden. Ga naar onze site voor een vrijblijvende offerte en meer informatie.
Bekijk de website