Referenties

Enkele reviews van tevreden klanten bij Overaldouchen.nl
 

Ellen van der Voorn, Ruud van Bennekom - Leersum

We zijn in de afrondende fase aangekomen, maar we kunnen in ieder geval weer douchen in de nieuwe badkamer.  Ik geloof zelfs dat ik weer even moet wennen aan de straal van onze nieuwe douchekop.... Die van de cabine is namelijk echt heerlijk!
We hebben erg veel plezier gehad met het gebruik van jullie cabine en hebben dus al de nodige aanbevelingen gedaan in onze vrienden- en werkkring wanneer we hoorden over badkamerplannen. Ik wil dus zeker wat schrijven, we zijn dik tevreden! Over de cabine, maar zeer zeker over de service en bereikbaarheid!!
"Vanwege een directe noodzaak onze badkamer te gaan verbouwen en de dringende wens dit toch zelf in vrije tijd te gaan doen, zijn wij op zoek naar een tijdelijke oplossing aan huis om wel te kunnen blijven douchen. Na wat informeren kwamen wij uit bij OveraDdouchen.nl. Zij reageerden het snelst en meest concreet, maar waren ook prijstechnisch het aantrekkelijkst. Op afgesproken datum werd de cabine geleverd en aangesloten. Douchen maar!! Nu is het zover dat we weer in de badkamer kunnen douchen en moeten we toch met enige pijn in het hart afscheid nemen van de cabine!! Communicatie met de mensen van OveralDouchen.nl verloopt ook bijzonder prettig; dit bedrijf is zeker een aanrader!"

Ga terug

Onze Zorgdouche®!

Tijdens een blessure, revalidatie, ongeval of ziekte thuis blijven douchen? Dat kan met een douche van zorgdouche.nl®. Wij hebben stand-alone douchecabines die op meerdere plekken in huis geplaatst kunnen worden. Ga naar onze site voor een vrijblijvende offerte en meer informatie.
Bekijk de website