Ervaringen Overaldouchen

Dit zijn onze klanten van het eerste uur! Daarnaast verzamelen wij recente ervaringen via Feedback Company. Gemiddeld geven klanten ons een 9,7!

Lees ook onze eerder geplaatste recensies 2008 tot 2019...

Referenties over de Thuiszorg douchecabine

Zorgdouche in Oss, Oud Beijerland, Assen. Dirk-jan en ik kenden elkaar uit Oss. We hebben elkaar gesproken over ditjes en datjes, toen vertelde hij dat hij in mobiele douches zat. Grappig dacht ik, ga mijn badkamer niet verbouwen dus ging ik er vanuit dat ik geen...

Lees meer

Familie Lamers – Kudelstaart

In een woord TOP !!! , Wat hebben wij een plezier gehad van de portable douchecabine , We konden gewoon twee maal per douchen op onze eigen zolder, zonder dat we buren of familie moesten lastigvallen.

Lees meer

Gabri – Egmond aan Zee

Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben wij 4 weken lang heerlijk kunnen douchen onder onze tijdelijke douche en hoefden wij geen beroep te doen op buren, vrienden of sporthal.

Lees meer

Karin Kalsbeek – Wijk bij Duurstede

"Een badkamer verbouwen is al ingrijpend genoeg. Dat je dan zeker twee weken je wasgelegenheid gewoon kwijt bent is een enorme drempel. Iemand bracht mij op het idee om een mobiele douche tijdelijk te laten plaatsen."

Lees meer