Over Overaldouchen

Mijn naam is Dirk-Jan van der Landen, oprichter van Overaldouchen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om niet te kunnen douchen. Creatieve oplossingen bedenken door te douchen bij buren, vrienden, familie of de sportschool. Op sommige dagen met een washand aan het aanrecht. Je schikken aan tijden van anderen, omdat je niet in andermans dagelijks ritme wilt storen. Weer de deur uit als je wilt genieten van een warme douche.

De mobiele douchecabine kwam op mijn pad en bood grote oplossing. Toen ik de douchecabine niet meer nodig had, ontstond de vraag wat ik ermee ging doen. Verkopen? Dat leek mij niets. Je bouwt toch een band op met zo’n ding. Zo is het idee ontstaan om de douchecabine te gaan verhuren. Ik wilde meer mensen voorzien van een comfortabele douche wanneer dit niet mogelijk lijkt te zijn!

Over overaldouchen

Het onstaan van Overaldouchen.nl

Inmiddels bestaat Overaldouchen.nl sinds 2010. Wij zijn gegroeid tot een informeel en dynamisch team met een passie voor persoonlijk contact. Service, klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons op nummer 1. Doordat wij met een klein team werken zijn de lijnen kort en is de communicatie helder.

rechts: Dirk-Jan van der Landen, links: Jeroen van Eijk

Onze kernwaarden

Wij komen uit de particuliere sector en begrijpen daardoor waar behoefte aan is. Respect is één van onze kernwaarden. Transparant, open, eerlijk en duidelijke afspraken. Zodat zowel wij als onze klanten weten wat we kunnen verwachten. Wij gaan voor persoonlijk contact. Hierdoor schakelen we snel en bieden we in no-time een passende oplossing van hoge kwaliteit. Een belangrijk uitgangspunt is: afspraken worden nagekomen. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar de ervaring leert dat in veel gevallen mensen voor verrassingen komen te staan. Uitgestelde verbouwingen, extra kosten, of een onzorgvuldige afwerking. Wij zien geen problemen, maar denken in oplossingen. En die oplossingen zijn vaak dichterbij dan mensen verwachten.

Veilig douchen met Zorgdouche.nl

“Heb je ook een veilige douchecabine voor mijn buurvrouw? Ze heeft kanker en is niet meer in staat om bij de badkamer te komen.”

Zo ontstond in 2012 de vraag naar veilige douchecabines voor mensen met een verminderde mobiliteit. De OveraldouchenCabine was daar verre van geschikt voor. Een te hoge instap en geen extra handgrepen. Veel te gevaarlijk! Wij zijn op zoek gegaan naar een geschikte oplossing en vanuit daar is de Zorgdouche ontwikkeld. Kwalitatief hoogwaarde douchecabines die comfortabel, toegankelijk en veilig zijn.

Vanuit onze jarenlange ervaring in het plaatsen van mobiele douchecabines op niet-vanzelfsprekende plekken, vinden wij vrijwel altijd een geschikte oplossing. Zo maken wij – dag in dag uit – het verschil in het leven van mensen. Zodat iedereen, in welke situatie dan ook, veilig en comfortabel in een vertrouwde omgeving kan blijven douchen.

Daarom kies je voor Overaldouchen.nl

Afspraak is
afspraak

Wij beloven niets wat wij niet waar kunnen maken.

Respect voor de woning

Wij gaan altijd met de grootste zorg om met andermans spullen.

Comfortabel en warm douchen

Veel aandacht voor installatie voor een boven verwachting resultaat.

Kwaliteit boven kwantiteit

Alleen de beste materialen en de meest optimale plaatsing. 

ALTIJD een schone cabine

Nooit van klant naar klant. Altijd grondig gereinigd.