Werkwijze

Zo snel mogelijk een warme douche in huis?

Geen stress tijdens de badkamerverbouwing? Een tijdelijke nooddouchecabine van Overaldouchen.nl zorgt ervoor dat je lekker warm kunt blijven douchen tijdens de sloop- en opbouwwerkzaamheden van jouw badkamer.

Offerteformulier invullen

Stuur foto’s van locatie/aanvoer/afvoer

Op maat gemaakte offerte

Akkoord?
Een plek in de agenda

Installatie
van de douchecabine

Veel doucheplezier!

 Let op! Vul ALTIJD het offerteformulier in.
Bij telefonisch contact kunnen wij geen inschatting maken van de situatie. Per e-mail word je zo snel mogelijk geholpen.

Belangrijke aandachtspunten:

Het aanleveren van foto’s
Wij vragen expliciet om foto’s van de locatie, aanvoer en afvoer. Zonder foto’s kunnen wij geen indicatie maken en douchecabine reserveren. Voeg deze toe in het aanvraagformulier of stuur na via een reply op de bevestigingsmail.

Niet bellen, maar mailen!
We ontvangen ontzettend veel telefoontjes. Om je zo goed mogelijk te helpen zonder dat jouw (aan)vraag verloren gaat, adviseren wij om
altijd te mailen. Via een telefonische uitleg kunnen wij geen inschatting maken van de plaatsingssituatie.

Snelste manier van aanvragen!
Vul het aanvraagformulier in en voorzie deze direct van de juiste foto’s. Zo kunnen wij je zo snel mogelijk helpen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7!

Hoe wordt de douche aangesloten?

De tijdelijke douchecabine wordt aangesloten op de bestaande aan-
en afvoer. Aan de hand van
foto’s beoordelen wij de aansluitmogelijkheden.

Geschikte douche locaties

Wat is de meest geschikte locatie in huis om de douchecabine te plaatsen?
Bekijk de mogelijkheden.

Tijdelijk niet kunnen douchen?

Blijf heerlijk douchen tijdens sloop- en opbouwwerkzaamheden van de badkamer.

Meest gestelde vragen over aansluiten en locaties

Hoe snel heb ik een tijdelijke douche in huis?

Met spoed een tijdelijke douche in huis? Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie gereed hebt bij het invullen van het offerteformulier. Dit betekent: geef de locatie, aanvoer en afvoer aan en voorzie ons van duidelijke foto’s. Je kunt deze foto’s direct in het offerteformulier toevoegen of versturen in een reply op de bevestigingsmail. Zodra wij de foto’s hebben beoordeeld en een duidelijke inschatting hebben gemaakt van de installatie, ontvang je binnen 24 uur een offerte. Akkoord? Op basis van de beschikbaarheid in onze agenda, proberen wij je zo spoedig mogelijk te voorzien van een tijdelijke douchecabine.

Let op! Vul ALTIJD het offerteformulier in om zo snel mogelijk geholpen te worden. Telefonisch kunnen wij geen inschatting maken van de plaatsingssituatie en doen wij geen beloftes op basis van beschikbaarheid. Wij krijgen ontzettend veel telefoontjes. De kans dat jouw vraag verloren gaat is daarom groot. Via de mail word je zo snel mogelijk geholpen.

Zijn de douchecabines voorzien van warm water?

Onze mobiele douchecabines zijn niet standaard voorzien van warm water. Natuurlijk zorgen wij er wel voor dat je lekker warm kunt douchen! Bijvoorbeeld door de douche aan te sluiten op de bestaande leidingen, ketel of d.m.v. een handig click-systeem op een (keuken)kraan. Na het douchen kan de kraan gewoon gebruikt worden. Stuur ons foto’s van de aanvoer en wij voorzien je van het beste advies.

Heb ik een boiler nodig?

Ons motto? Breng de douchecabine naar het water i.p.v. het water naar de douchecabine. In de meeste gevallen is een boiler niet nodig. Wij hebben inmiddels tientallen jaren ervaring in het plaatsen van tijdelijke mobiele douchecabines op niet-vanzelfsprekende plekken in huis. Door het gebruiken van de eigen warm waterbron, geniet je van een onbeperkte hoeveelheid warm/heet water. De ervaring leert dat in de meeste situaties een passende oplossing gevonden kan worden! Vul het offerteformulier in en voorzie ons van foto’s van de plaatsingslocatie, aanvoer, afvoer. Wij voorzien je van het beste advies voor een tijdelijke douche-ervaring van hoge kwaliteit!

Hoe zit het met de afvoer van het water?

Onze tijdelijke douchecabine heeft een afvoer, met stankafsluiter, op een hoogte van ongeveer 5 cm zitten. Deze afvoer is voorzien van een stukje afvoerslang (40 cm) waarna deze verlengd kan worden met afvoerpijp/afvoerbuis (diameter 40 mm). De monteur heeft max. 2 meter afvoerpijp bij zich.

Het is niet mogelijk voor de monteur om op locatie constructies te bouwen of per direct te verzinnen (bijv. de tijdelijke cabine in de ene kamer en de afvoer in een andere hoger/lager kamer). 

Bestaat de afvoer uit:

  • een open putje? Dan is vrijwel zeker geen afvoerpompje nodig (putje dient werkend/aangesloten te zijn).
  • een open afvoerbuis tot een hoogte van 20cm (horizontaal)? Dan is er misschien geen pompje nodig. Een pallet kan de oplossing zijn om deze hoogte te bereiken. Vraag naar de mogelijkheden, let op dat uw plafondhoogte ook van belang is!
Waar kan de mobiele douchecabine staan?

Een douchecabine kan op meerdere plekken in huis geplaatst worden, mits deze voldoende ruimte bevat voor de cabine en opbouwen. De tijdelijke douche wordt vaak binnenshuis geplaatst in de keuken, woonkamer, garage, of slaapkamer. Wij plaatsen de douchecabine niet buiten. Dit houdt de conditie van de OveralDouchenCabines in perfecte staat. Zeker in de winter is de kans op bevriezing van de slangen groot. Wij plaatsen de cabine niet in de badkamer waar verbouwd wordt.

Bekijk hier de plaatsingen.

Is de doucheverhuur alleen voor particulieren, of ook zakelijk?

Alle informatie op de website is gericht op de particuliere verhuur van onze douchecabines. Wij werken ook samen met aannemers, loodgieters, producenten/media, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en evenementenbureaus. Wil je zaken met ons doen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij adviseren om altijd via de mail contact op te nemen. Zo weet je zeker dat jouw vraag niet verloren gaat.