Offerte aanvragen

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend een tijdelijke douche aan. Nadat wij een duidelijke indicatie hebben gemaakt van de plaatsingssituatie, sturen wij de offerte. Offerte akkoord? Super! De douchecabine wordt op basis van de beschikbaarheid en gewenste huurperiode gereserveerd.

Persoonlijke offerte aanvragen

Stap 1 van 3 - Kies je gewenste douchecabine

Kies je gewenste douchecabine

Kies je gewenste douchecabine(Vereist)

Wat is de gewenste huurperiode?

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Let op! Deze is niet gelijk definitief. Stuur duidelijke foto’s van de locatie, aanvoer en afvoer in een reply op de bevestigingsmail. Hierna ontvang je de offerte. Akkoord? Super! Op basis van de beschikbaarheid en gewenste huurperiode reserveren wij een plek in onze agenda.

Belangrijke aandachtspunten:

Het aanleveren van foto’s
Wij vragen expliciet om foto’s van de locatie, aanvoer en afvoer. Zonder foto’s kunnen wij geen indicatie maken en douchecabine reserveren. Stuur de foto’s via een reply op de bevestigingsmail.

Niet bellen, maar mailen!
We ontvangen ontzettend veel telefoontjes. Om je zo goed mogelijk te helpen zonder dat jouw (aan)vraag verloren gaat, adviseren wij om
altijd te mailen.

Met spoed een douchecabine in huis? Vul het aanvraagformulier in en voorzie ons direct van de juiste foto’s via een reply op de bevestigingsmail. Zo kunnen wij je zo snel mogelijk helpen.