Een mooie, compacte cabine die vrijwel overal in huis geplaatst kan worden. Jazeker, IN HUIS. In vrijwel iedere provincie laten wij huishoudens genieten van een tijdelijke douchecabine. Doucheverhuur Utrecht, Gelderland, Noord en Zuid Holland, Flevoland, Brabant, Drenthe, Limburg, Overijssel, Friesland, Groningen of de Provincie Zeeland. Wij zijn overal geweest.

Van de keuken naar de slaapkamer van de bijkeuken naar zolder. Op al deze plekken en meer hebben de cabines van OveralDouchen al gestaan.

Waarom een nooddouche huren voor in huis ?

In huis is het een stuk aangenamer met veel meer privacy dan wanneer je de straat op moet. Onze cabines zijn ondoorzichtig dus als je staat te douchen kijkt niemand anders mee. Wij verhuren een tijdelijke cabine die wij aansluiten op een bestaande kraan of leidingen zonder loodgieterswerkzaamheden.

Dus geen: groot gevaarte dat alleen op de stoep of parkeerplek kan staan.
Ook niet: ’s morgens in je badjas met je handdoek en toilettas naar buiten…”Goedemorgen Buurman/vrouw”…groeten naar de rest van de straat als je buiten zou moeten douchen.

Hoe wordt de mobiele douchecabine aangesloten ?

Op een bestaande keuken/wastafelkraan of indien mogelijk op de ketel. Ik hoor sommige denken: “maar kan ik mijn kraan dan wel blijven gebruiken ?” Jazeker, zodra je klaar bent met douchen klik je de slang er weer af.

Hoe gaat dat met de afvoer ?

Hier hebben wij diverse oplossingen voor: een slang naar een putje, slang naar de wasmachine, gootsteen of andere creatieve oplossingen. Extra: een pompje kan meegeleverd worden om het water af te pompen naar een hoger gelegen afvoer.

“Ik wil eerst een offerte ontvangen voordat ik besluit de tijdelijke douche te huren” !

Dit is geen enkel probleem. Geheel vrijblijvend sturen wij een offerte, daarna besluit je wel/niet een douche te huren.

Tip: geef ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie

klik hier voor een offerte

Onze insteek: het is tijdelijk douchen dus haal niet teveel overhoop.

Lees hier de ervaringen van anderen:

klik hier voor de referenties