“Ja, hallo, Maike Bisseling van Rotslab spreekt u mee. Dat klopt, ik wil graag 1 huurdouchecabine voor 1 dag huren omdat we buiten in de winter een koude douche gaan nemen in het kader van een nieuwjaarsduik. We hangen dan sensoren aan deelnemers, zodat we hart en hersenactiviteit kunnen meten.(…..) Nee, deelnemers worden beloond hoor! Ze mogen daarna de hottub in. (…..) Oh, klinkt dat een beetje vreemd? Valt wel mee hoor.

Wij noemen dat namelijk ‘ de coolchallenge ‘ en deze vindt plaats vanwege een voorproef op het
“ gezondste mini festival “. Dat festival gaat later in juli tijdens de start van de Tour de France in Utrecht, groter plaatsvinden. “ ( ….einde telefoongesprek:).

Referentie

De huurdouche komt inderdaad buiten, op zondag 11 januari 2015, wordt keurig opgebouwd en aangesloten. Dat de aanvoer van water, ruim 50 meter verderop is, is geen probleem. Ook voor leveren op vrijdag en ophalen op maandag ( de reguliere werkdagen ) worden geen extra kosten doorbelast.
Er wordt meegedacht over de beste plek buiten, een gezellig praatje is zeker aan de orde: klantvriendelijkheid, heet dat. Een dikke tien. Ook voor de service. Dank Overaldouchen!

douche verhuur utrecht

douchecabine huren utrecht
huur een douche utrecht

douche huren utrecht
douchecabine verhuur utrecht