• Vrijwel overal te plaatsen
 • Snel geleverd
 • Solide douchecabine
 • Scherpe tarieven

Geen douche? Geen nood… OveralDouchen is er!

Vaak krijg ik de vraag: ‘hoe ben jij eigenlijk begonnen?’ Het antwoord is: ‘Ik kon niet douchen’. Uit eigen ervaring weet ik dus hoe lastig het is om niet thuis te kunnen douchen. Op een dag besloot ik hier een oplossing voor te vinden. Zo kwam de mobiele douchecabine op mijn pad. Toen ik deze niet meer nodig had, ontstond de vraag: wat ga ik doen met mijn mobiele douchecabine? Verkopen was geen optie. Je bouwt toch een band op na ruime tijd. Ik besloot de douchecabine te verhuren. Zo is OveralDouchen.nl ontstaan.

Waar tijdens de badkamer verbouwing een paar weken douchen?

 • op de sportschool
 • bij vrienden
 • bij familie
 • bij de buren
 • of zelfs aan het aanrecht met een washandje.

Gelukkig is dit niet nodig met Overaldouchen.nl! Lees hier de referenties van onze klanten.

Het ontstaan van Overaldouchen.nl

Op tijden dat anderen hun douche niet gebruikte, mocht ik eronder. Iedereen bood het aan – wat enorm lief was -, maar met je spullen onder je arm snel even douchen (je staat toch bij iemand anders thuis) is verre van ideaal. Na het douchen de hele douche droog- en schoonmaken, want je wil niet dat de ander last van jou heeft.

Zeker als ik meehielp met klussen, zat ik compleet onder het bouwstof. Dan was het helemaal leuk binnenkomen: “Hoi, mag ik even douchen?”. Na het douchen nog even een drankje doen, want gelijk naar huis is ook niet netjes.

Op een zomerse zaterdagavond om een uur of 3 na een avondje stappen, vond ik het genoeg. Ik moest bezweet mijn bed in en dat was de “zweet”druppel. Er moest een oplossing komen voor mijn doucheprobleem. Ik ging op zoek naar een oplossing en zo kwam de mobiele douchecabine op mijn pad. Mijn probleem was verholpen! Elke dag kon ik heerlijk in de keuken douchen. Voor familie en vrienden was het een vreemd gezicht toen ze de “2e koelkast” in de keuken zagen. Maar wat was ik geholpen! Lekker op de tijden douchen wanneer ik het wilde! Niemand tot “last” zijn en zoveel sneller dan naar de buren.

Tot het moment daar was… ik had weer eigen douche. Omdat ik geen afscheid kon nemen van mijn mobiele douche (ik had er zulke goede herinneringen aan), bedacht ik mij dat er misschien nog meer mensen zaten met ditzelfde probleem. Zo besloot ik hem te verhuren. Nu jaren later is OveralDouchen.nl uitgegroeid tot een bedrijf dat mensen door heel Nederland voorziet van tijdelijke douchecabines in noodsituaties. De tijdelijk douchecabines zijn op vrijwel iedere locatie in/om het huis geplaatst.

Mijn achtergrond bestaat uit een zeer divers scala aan bedrijven die ik nu samenbreng. Evenals begrijpen hoe het is om zonder douche te zitten. Een cabine huren moet gemakkelijk zijn en zeker niet teveel “gedoe”. Je hebt al een verbouwing te regelen waar enorm veel tijd en verandering van dagelijkse ritme in zit. Ik probeer deels dit ritme terug te geven.

Voorbeelden van geplaatste tijdelijke douchecabines

Tijdelijke douchecabine neemt niet veel ruimte in beslag
Nooddouche naast koelkast in keuken
Houten vloer nooddouche
Tijdelijke douchecabine + deuren in keuken
Bijkeuken mobiele douchecabine
Nooddouche huren en plaatsen in bijkeuken
Huur een douchecabine met deuren
Een tijdelijke douche te huur met deuren
Tijdelijke douchecabine
Mobiele douche geplaatst op marmer vloer

Benieuwd of de mobiele douchecabine geschikt is?

Of heb je andere vragen over:

 • de locatie waar de cabine kan staan.
 • aanvoer/afvoer van water.
 • prijzen.

Lees hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Veilig douchen in zorgsituaties?

Of het nu tijdens de verbouwing van de badkamer, ziekte, blessure of calamiteit is? Ook bij verminderde mobiliteit is het mogelijk om een Extra Veilige Nooddouche te huren voor de gewenste periode.

Mobiele Zorgdouche verhuur

Neem een kijkje bij de verhalen van anderen over de ZorgDouche.

Thuiszorg douchecabine
ZorgDouche cabines te huur per maand