Plaatsing
Plaats voorbeelden

Wat zijn de meest geschikte locaties om de douchecabine te plaatsen? Het mooie van ons concept is dat de mobiele douchecabines binnenshuis geplaatst kan worden. Dus niet met uw handdoek over straat of kans op bevriezing van slangen. Wij adviseren u de cabine niet in de, te slopen, badkamer / ruimte te zetten (of in een onverwarmd tuinhuisje wanneer het winter is)

Bekijk hieronder enkele voorbeelden waar onze douchecabine geplaatst kan worden.

Douchecabine plaatsing

Plaatsing tijdelijke douche in woonkamer met garage

Plaatsing tijdelijke douche in woonkamer met garage:

Wij kunnen onze douchecabine op meerdere plekken in huis plaatsen. Bijvoorbeeld in de keuken, de woonkamer of in de garage.

Indien wij de aan- en afvoer van het water vanaf de keuken kunnen betrekken is het belangrijk dat de keukenkraan door de cv-ketel van het warme water wordt voorzien en niet door een close-in boiler.

Verder proberen wij de afstand tussen de cabine en de aan- en afvoer zo kort mogelijk te houden.

Heeft u op de beneden verdieping geen warm water via de cv-ketel of stadsverwarming dan kunnen we in sommige situaties een Heater/boiler inzetten om het warme water te creëren.

Klik hier voor de benodigde ruimte.


Bootstrap Image Preview

Plaatsing tijdelijke douche op verdieping:

Doordat wij onze douchecabine pas op locatie opbouwen kunnen wij de douchecabine ook op een verdieping plaatsen.

Dit kan bijvoorbeeld op een slaapkamer of overloop zijn met aan- en afvoer vanaf een wastafel.

Wij plaatsen onze douchecabines niet in de te verbouwen badkamer aangezien hier gewerkt wordt en dat daardoor de kans bestaat op schade of lekkage.

Klik hier voor de benodigde ruimte.


Plaatsing tijdelijke douche op zolder

Plaatsing tijdelijke douche op zolder:

Ook plaatsen wij geregeld onze douchecabines op zolder met de aanvoer van het warme water vanaf de cv-ketel. Voor de afvoer kunnen we vaak de afvoer van de wasmachine gebruiken.

Klik hier voor de enkele foto’s van de mogelijkheden.

Vaak kan de monteur een aftakking op de warm waterleiding plaatsen waardoor we de douchecabine van het warme water kunnen voorzien.

Klik hier voor de benodigde ruimte.

Onze Zorgdouche®!

Tijdens een blessure, revalidatie, ongeval of ziekte thuis blijven douchen? Dat kan met een douche van zorgdouche.nl®. Wij hebben stand-alone douchecabines die op meerdere plekken in huis geplaatst kunnen worden. Ga naar onze site voor een vrijblijvende offerte en meer informatie.
Bekijk de website